fredag den 11. januar 2019

Et babykort til en lille dreng

Jeg er så heldig at have fået æren af at lave kort til en lille dreng, som ventes til februar. Jeg får endda også lov at lave hans dåbskort, men det må i se en anden gang. I dag er det barselskortet, jeg har på bloggen.


Sødt og yndigt i min gammelkendte stil - og med flere materialer af ældre dato. Det nyeste derpå er vist papirserien og den er også ved at være halvgammel :-) Men det er jo også meningen, at jeg skal kaste lidt glans og glæde over mine gamle materialer i år. Motivet er købt på Etsy for flere år siden og jeg synes bare, at det er så sødt.

I skal lige se baggrunden for mit foto denne gang. Jeg arbejder lidt på at forbedre stemningen på mine fotos - og prøver at finde en baggrund, som matcher kortet. Her med en dejlig, gammel bamse i baggrunden.


1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte

3 kommentarer:

 1. Jytte, det er så yndigt , den gamle tegning og kronhjorten , så fint og vintage, som jeg elsker, og med de søde perler . Den gamle bamse er perfekt i baggrunden,- jeg har samlet på sådanne gamle fyre, også :-) - tak for di besøg på bloggen- og rigtig god weekend til dig også .

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. I love your posts and everything looks wonderful. I love your idea thanks for sharing.
  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.