søndag den 16. april 2017

Det nok sidste konfirmationskort for i år

Som nok sidste konfirmationskort for i år et helt enkelt og super sødt. Faktisk det kort af alle konfirmationskortene, som jeg bedst kan li'. Jeg er vild med enkeltheden i det. Farverne gul og pink klæder hinanden så godt og det lille pift af 5 blingsten gør kortet så fint og feminint.

Efter jeg havde taget foto, valgte jeg at runde det nederste højre hjørne med en hjørnepunch. Det gav lige det allersidste lækre touch på kortet.


Næste år vil jeg nok lave flere konfirmationskort i den her stil. Et dejligt, hurtigt kort at lave og bare så sødt, synes jeg.

Tekststemplet fra Krumspring er blevet et yndlingsstempel. Jeg har brugt det på næsten alle konfirmationskort i år. Desværre så har jeg ikke fået gjort stemplet helt rent efter embossing sværte, så teksten på kortet her er en smule udflydende. En lille svipser på et ellers lækkert kort (og det er så lidt, at kortet får lov at "overleve"). Stemplet blev efterfølgende lagt i sæbevand, så det er rent og fint til næste gang.

Jeg tilmelder kortet følgende udfordringer:
Hobbygarasjen - Alt er Lov
Kreativ Scrapping - Konfirmation/baby
Papirplaneten - Våren
AAA Cards - Stencil
Kort o Mania - Konfirmation

1000 tak fordi du kikkede herind og fortsat god påske.

Knus Jytte

6 kommentarer:

 1. I love this card. The pink and yellow work so beautifully together and the stencil is such a good choice to show off those dainty little flowers. Thanks for playing at AAA Cards.

  SvarSlet
 2. Et herlig og vårlig kort 💙
  Takk for ditt bidrag til Hobbygarasjen. Pia

  SvarSlet
 3. Such a beautiful card! I love the colours and the bubbles really bring out the flowers. Thanks for playing along with just at AAA Cards!

  SvarSlet
 4. So beautiful, your blooms pop perfectly against that wonderful stencil. Neat and clever and Thanks so much for playing with us at AAA Cards this week. x

  SvarSlet
 5. Nydelig og elegant kort i CAS - stil :) Tusen takk for at du deltok på PapirPlaneten sin utfordring. Masse lykke til!
  DT Hilde aka. Tindaloo
  PS: Beklager sen kommentering ♥ Om du titter innom bloggen min så har jeg en flott BloggCandy som ender idag :)

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.