lørdag den 10. december 2016

Tilbage til den gammelkendte stil

Jeg må nok indrømme, at vintage og shabby chic bare er de stilarter, hvor jeg føler mig allermest hjemme. Det er sjovt og lærerigt at prøve kræfter med CAS - og jeg kan også godt se, at jeg efterhånden godt kan tackle den stilart også.... men... vintage og shabby chic har lige DET der, som jeg holder allermest af.

Derfor er det med stor glæde, at jeg har lavet et kort til en ældre dame i min gammelkendte stil. Jeg har brugt Maja papirer, lidt blonde, et lilles stykke osteklud, en enkelt blomst, et tekststempel, et sødt motiv fra nettet og lidt Nuvo drops. Da det hele var sat sammen, kantede jeg ganske let med stickles.

Jeg har også dekoreret indersiderne og bagsiden med de smukke papirer. Et kort som jeg virkelig hyggede mig med at lave.
Lidt underligt, men jeg ramte sådan lige pludselig muren mht. at lave julekort og andet scrap-juleri. Faktisk fra dag til dag  - og for bare 3 uger siden, var jeg virkelig opsat på at julescrappe igennem i hele december. Sådan blev det ikke. Nu trænger jeg rigtig meget til at hygge mig med alt andet end julepapirer.

Til gengæld NYDER jeg alt andet ved julemåneden. Elsker simpelthen næsten alt der har med julen at gøre :)

1000 tak for at du kikkede herind - og rigtig god decemerdag.

Knus Jytte

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt kort - i den stil jeg også holder allermest af ;)

  Kan godt følge dig i "at ramme muren" - har prøvet det flere gange efterhånden - men så er det godt der er meget andet at bruge tiden på også.
  God weekend.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Smukt kort med skønne detaljer
  Når man rammer muren, er det bare om at ændre kurs og finde noget, der skaber glæde hos en selv ... for det er vel derfor, vi sidder og hygger os med det kreative og så skidt pyt med, at det er december

  SvarSlet
 3. Det er så smukt... og godt du kunne finde vej uden om muren

  God 3. søndag i advent, knus

  SvarSlet
 4. Nydelig kort med flotte detaljer!
  Håper scrappe inspirasjonen kommer tilbake etter hvert.
  Ha en god søndag!

  SvarSlet
 5. Igen et typisk Jytte kort. Smukt og elegant og lige det jeg forventer at finde her......LOL.
  Jeg har ikke rørt scrapsager efter jeg kom hjem fra SAM den 22 nov. Tid, lyst og energi mangler. Der ercsket mange andre ting der har krævet mig, og så kan jeg ikke bare sætte mig scrappe en times tid. Så er al kreativitet forsvundet ud af mit hoved.
  Mon ikke det nye år giver nye kræfter......det håber jeg.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.