søndag den 4. juni 2017

Maritimt drenge/herrekort

Jeg har igen dykket lidt i kittet med maritime toner. I går aftes hyggede jeg mig med at lave et drenge/herrekort. Papirerne er fra Tilda og Pion, stemplet fra Three Scoops og pyntet er lidt af hvert, bl.a. en mønt som jeg selv har rustet i æblecidereddike og salt.
Det kan varmt anbefales at pakke kits til at arbejde ud fra. Det er hyggeligt at kikke sine ting igennem og samle, hvad der kan bruges sammen. Jeg har stadig meget i min lomme med maritimt tema - og det er nemt at supplere op med nyt, hvis indholdet bliver lidt kedeligt. En super god måde at få brugt sine ting på. Jeg er for længst holdt op med at spare på lækkerierne. Jeg vil meget hellere bruge løs og glædes over, at de skønne sager pryder de færdige projekter.

Jeg tilmelder kortet på følgende udfordringer:
Frilly and Funkie - Something Old
Scappelyst - Chipboard (fjer i hjørne)
Simply Create Too - Summerfun

Her tager solen en pause, men det er stadig tørvejr. Så jeg vil snuppe en lille gåtur, før det bliver regnvejr.

1000 tak for at du kikkede herind.

Ha' en dejlig dag,

Knus Jytte <3

8 kommentarer:

 1. Det er et skønt kort du har lavet.
  God ide at pakke kits af sine ting, men jeg får det bare aldrig gjort. Måske skulle det motiverer mig at du har gjort det. Jeg har simpelt hen så mange ting, jeg aldrig får brugt, så det er sikkert en super ide. :-)

  SvarSlet
 2. århh super fint kort du har lavet

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog et smukt kort.

  SvarSlet
 4. Lekkert kort med mange fine detaljer.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

  SvarSlet
 5. What an amazing masculine card and I will definately have to try the vinegar and salt trick on a coin, it looks so cool. Thank you for joining us at the Simply Create Too Challenge!!

  SvarSlet
 6. Such a beautifully designed card Jytte. Love the addition of the aged coin for that touch of verdigris. Thank you for sharing them with us at Frilly and Funkie xx

  SvarSlet
 7. Det bare så flot med de smukke blomster...fin med "syninger"


  ผลบอล

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.