lørdag den 2. maj 2015

Ny udfordring på Card and Scrap...

Vi har igen rundet den 1. i en måned og vi på Card and Scrap har en ny udfordring ude. Denne gang vil vi se drenge-/herrekort. Det er en stil, som jeg ikke laver så tit, men det gør så bare udfordringen det mere interessant og resultatet blev jeg faktisk godt tilfreds med.

Vi er som altid sponsoreret af  By Digital Paper og motivet jeg har brugt er derfra. Vi er denne gang også sponsoreret af Live And Love Crafts, som har mange fine ting i web-shoppen.

Her er mit DT-bidrag:

Tak fordi du kikkede med og fortsat god weekend.

Knus Jytte :)

7 kommentarer:

 1. Super flot drengekort, du har lavet Jytte. Sååå flot og lækkert sat sammen i materialer og farver. Godt gået, du har al mulig ggrund til at være godt tilfreds med det her.

  SvarSlet
 2. Herlig guttekort! Så flotte farger og pynt :)

  SvarSlet
 3. I’m saying farewell to blogland and I would like to take this opportunity to thank you for all your wonderful creations, lovely friendship and sweet comments all this time. It’s been a real pleasure being part of this amazingly beautiful blogging community and I will surely miss you loads, but life is taking me elsewhere. Thanks for being such a dear blogging friend and for sharing your fabulous creativity, we’ll be in touch somehow, somewhere! Sending lots of love and hugs your way, Ira xox
  Ira’s Crea Corner

  SvarSlet
 4. Super flot som altid Jytte.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.