søndag den 24. maj 2015

Et tag med tyl - som jeg ikke er helt tilfreds med ...

For et stykke tid siden begyndte jeg på et tag, som egentlig var meningen skulle have været et DT-projekt for Vintageudfordringen. Men ... jeg blev ikke tilfreds med det og lagde det lidt til side, fandt det frem et par uger senere og tilføjede lidt tekst og en rød blingsten - og så blev det alligevel nogenlunde tilfredsstillende. I hvert tilfælde anderledes.  Synes bare at nu hvor jeg havde brugt et tons af dyrt perlebling, så skulle det ikke ende som affald.


Ikke alt kan være lige godt, vel? Mon ikke i også kender til det?

Jeg har haft travlt i kreahulen de sidste par uger og glæder mig til at blogge resultaterne. Klart mere vellykkede end det her :)

1000 tak fordi du kikkede ind - og fortsat god pinse.

Knus Jytte :)


5 kommentarer:

 1. Jeg synes faktisk det ser rigtig godt ud:-)Kan godt li det lidt vilde og rå udtryk som tryllet giver!:-)
  Fedt at du viser det frem, selvom du ikke selv er helt tilfreds. Men kender godt til følelsen af at det ikke helt blev som man havde forventet:-P

  SvarSlet
 2. Det ser da fint ud. God ide med tyllen!

  SvarSlet
 3. Jeg tror du har det som alle vi andre Jytte, at vi er vore egne værste kritikkere. Jeg kender det kun alt for godt, og synes faktisk ofte ikke mine ting egner sig til fremvisning, og når jeg hører alle andre sige sådan også og så alligevel viser det, tænker jeg også altid, hvorfor er de nu ikke tilfreds med det, for det ser jo knaldgodt ud, og det samme synes jeg her. Men så ved jeg jo godt, at det kan vi sige nok så tit, og det hjælper ikke en fisd, hvis man ikke selv er helt glad for det, men det viser jo kun, at det den ene synes er noget mindre godt, er bare lige sagen for andre, og hurra for det, for det er jo herligt, at vi alle kan lide noget forskelligt og derfor er der plads til os alle. Og jeg synes helt sikkert også at dit tag er super fedt og lækkert.

  SvarSlet
 4. Jeg syntes også det er blevet flot og perle snirklerne er flotte. Jeg kender helt bestemt også det med at nogle ting man laver er man bare helt tilfredsmed og andre gange er der bare "noget" der irriterer....

  SvarSlet
 5. Jeg synes dette ble flott og anneledes:)
  Men tror nok alle har vært borti dette, så er det noe andre som liker det og vips så er det solgt:)
  Klem Bente:)

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.