torsdag den 8. februar 2018

TAK ...

Jeg er SÅ stolt, SÅ glad, SÅ ydmyg ... og meget, meget taknemmelig over at være blevet kåret til semifinalist i "kampen" om at blive Årets Skandinaviske Scrapper. I sidste uge blev sløret løftet for mig - og jeg har været mega spændt på at se, hvilke super dygtige piger, jeg skulle op imod i semifinalen. Jamen, jeg er fuldstændig overvældet ... ikke et eneste sekund har tanken strejfet mig, at jeg skulle opnå at blive udnævnt. Så kære allesammen, og især jer der har stemt på mig - og jer, som jævnlig kikker herind på bloggen - 1000 1000 TAK! Jeg skal gøre mit bedste for at leve op til den flotte placering, jeg allerede har opnået.

Dagens kort er et rigtig feminint fødselsdagskort.Die fra Sizzix Lifestyle: 662517, Hexagons  og stempel fra Lawn Fawn. Som ekstra blikfang har jeg dekoreret med enkelte Nuvo Drops. Nu håber jeg modtageren bliver glad for det.

Jeg tilmelder kortet følgende udfordringer:
Papirlosjen - Dies og/eller stempel
Inkspirational - challenge 153

1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte

7 kommentarer:

 1. Flot kort.
  Tillykke med kåringen.

  SvarSlet
 2. Superfint - og meget velfortjent med kåringen😊 Tillykke med det.
  Hvad er det for noget guld, du bruger - det ser superflot ud!

  SvarSlet
 3. Superflot kort - og stort tillykke med kåringen..

  SvarSlet
 4. Very lovely! I like the use of the bee-hive with the added element of gold. Great design! Thanks for sharing with us at Inkspirational!
  - Shauna

  SvarSlet
 5. Gratulere med nomineringa, vel fortjent! Knallstilig kort, kjempeflott fargekombinasjon. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring. DT Monica

  SvarSlet
 6. Så stilig kort og herlig farger. Gratulerer med nominasjon og lykke til. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring.
  DT-Annelen

  SvarSlet
 7. Gratulerer så mye som semifinalist! Jeg digger og beundrer stilen din. Dette har jeg ikke fått til helt selv enda,så beundrer det bare enda mer.Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring :) Klem DT Belinda

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.