søndag den 12. november 2017

Julekort med rensdyr

For en uges tid siden var jeg til Hyggescrap i Løvel. Jeg havde forberedt et kit med masser af skønherligheder - og kortet er et af de 6 jeg fik lavet den dag.

I år har jeg forelsket mig meget i de kolde farver til mine julekort - og så må der meget gerne være rensdyr på også. Jeg synes, der er noget frisk, rent og nordisk over de kolde farver - lige nu er det hot for mig at være cool ;-)Jeg har brugt en række forskellige diecuts og punchede grangrene. Til trods for de mange elementer virker kortet "roligt og rent" og selvom farverne ikke er traditionelle julefarver, er der masser af Winterwonderland-jul over det.

1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte

4 kommentarer:

 1. Flot julekort og kan virkelig godt lide "bølgepap hjertet" :)

  SvarSlet
 2. Nu var jeg jo så heldig at se dine smukke kreationer irl., hvor de om muligt ser endnu flottere ud.
  Er også ret vild med de kølige farver

  SvarSlet
 3. Flot julekort. Du skriver du har været til scraphygge i Løvel,jeg bor i Skanderborg er det ikke svært er komme dertil, jeg kunne også godt tænke mig dat prøve det næste gang. Hvordan finder du der ud, er der nogle transportmuligheder??
  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa og tak :)
   Jeg er så heldig at have en veninde, som bor tættere på end jeg, så det er en kombineret veninde/scrapweekend, vi holder sammen. Hun kører os til Scraphygge i Løvel. Tror det bliver svært at komme frem i tide med bus/tog.

   Slet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.