mandag den 7. august 2017

Tid til lidt vintage igen

Jeg har haft en periode, hvor jeg ikke rigtig har fået lavet noget kreativt. Tror det er ferietiden, som har fyldt min dag med alt muligt andet. Nu er hverdagen igen begyndt, sommeren går på hæld og jeg gør mit bedste for at scrappe lidt igen.

Dagens indlæg er lavet med materialer fra bl.a. Sizzix Lifestyle, nemlig den skønne embossingfolder nr. 662390, Skull Damask, som er en af Tim Holtz's halloween-nyheder. Den er simpelthen så lækker og ingen kan på kortet her se, at der inde bag blomsterne gemmer sig et dødningehoved. Den flotte doily, nr. 661720 Antique Doily er også fra Sizzix Lifestyle.


Baggrunden er farvet med Oxide inks, før den er kørt igennem embossingfolderen og bagefter har kanterne fået en omgang med Distress ink. Blomsterne er fra Tim Holtz's skønne pakke med blandede naturmotiver. Den hedder Botanical.

Lidt blonde, en knap og en sløjfe - og så er det kort færdigt. Jeg har lavet mange vintagekort igennem mine mange år som kortmager, og for første gang nogensinde havde jeg faktisk lidt svært ved at få det til at ville, som jeg ville. Jeg er heller ikke helt tilfreds med resultatet, men efter en "scrappetørke", må man jo lige op på hesten igen.


Jeg tilmelder kortet på følgende udfordringer:
Scrap From Your Heart - sensommerfarver
Simply Create Too - Use Flowers

1000 tak fordi du kikkede herind.

Mange hilsner
Jytte

6 kommentarer:

 1. Super vintage kort den runde dies i LIKE ;O)

  SvarSlet
 2. Hej Jytte.
  Det er et skønt kort og med blonder, det er jeg vild med. Fedt du har gemte detaljer med :-)
  Rikke

  SvarSlet
 3. Så utrolig nydelig som alltid, Jytte. ♥
  Tusen takk for at du deltar hos Scrap from your heart.
  Klem Line, DT.

  SvarSlet
 4. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.