fredag den 25. november 2016

Et enkelt lille gavemærke

Jeg har i dag lavet et lillebitte, men hyggeligt projekt. Et enkelt gavemærke med stempler fra Uniko Studio.
Deres stempler er så lækre og "rene" i stregen - og jeg har da også nogle stempelsæt derfra efterhånden. Dog har jeg faktisk ikke rigtig nogle julestempler med små motiver derfra, men så må man jo improvisere lidt. Jeg har brugt 4 sæt stempler til dette lille tag.

Jeg venter bare SÅ spændt på deres nye Release, som kommer på søndag. Jeg har smugkikket og har også forelsket mig i et fint sæt med juletræer. Så årets første adventsgave bliver fra Uniko Studio.

De kører også en udfordring hos Uniko Studio ligenu - og den hopper jeg med på med mit lille tag.


Det er ikke at se på fotoet, men bærrene og flere af de små hjerter har fået glossy accent og kristtjørnbladene er pyntet med Wink of Stella. Tagget er omkring 8-9 cm. højt og er bare rigtig sødt - klar til at komme på en julegave (når jeg når så langt).

1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte.

5 kommentarer:

 1. Det enkle er ofte det beste!!😍😍
  Kjempefin!!

  SvarSlet
 2. That's really sweet. I do like the hearts hanging. Thanks so much for playing along with Uniko this month. Deborah, DT.

  SvarSlet
 3. Very sweet with the added red hearts. Love the idea! X

  SvarSlet
 4. Eeeeek! Lovely to see you using your Uniko clear stamps and so beautifully too. Your tag is beautifully festive. Thanks so much for sharing, inspiring and joining in on the Uniko Challenge. Hugs Bev x

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.