fredag den 28. oktober 2016

Julekort med indbygget udfordring

Jeg har lovet mig selv, at jeg vil bruge mine stempler meget mere, end jeg før har gjort - og også blive bedre til at kombinere dem på kryds og tværs. Sjovt nok, så har jeg rigtig svært ved at blande mærker, når jeg laver kort. Det gælder både papir og stempler. Så min udfordring til mig selv er at bruge mine stempler og simpelthen bare få det mest mulige ud af dem ved at kombinere mærker. Her på kortet har jeg haft gang i 5 forskellige sæt - og resultatet blev da vildt godt. Så mere af det :)

Jeg har ladet mig inspirere af denne video til kortet. Efterhånden bliver jeg bare mere og mere glad for at lege med stempler - og især efter min investering i min Misti.

Farverne er lidt mere afdæmpede end på billedet. De blå farver er en smule mere over i de grønne og den lilla noget mere mørk. Der er pyntet med bittesmå prikker af sølvstickles for at give en lille smule glitter på kortet.


1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte.

8 kommentarer:

 1. skønt kort og sjov teknik :-)

  SvarSlet
 2. Flot julekort - og rigtig flot effekt med den afmaskede stripe!

  SvarSlet
 3. Sej udfordring og lækkert CAS kort :) Glæder mig til at se, hvad du ellers finder på i denne udfordring.

  SvarSlet
 4. Jeg elsker rett å slett dette kortet, det er ett nydelig kas kort på alle måter. Liker farge valget ditt spesielt godt.

  SvarSlet
 5. Nydelig julekort!
  Ja det kan være spennende med stempler, vi bruker alt for lite av dem. Klem

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.