søndag den 17. juli 2016

Fødselsdagskort til min niece

I onsdags fyldte min smukke niece 22 år. Hun er til den enkle stil og jeg tror, at det er første gang, jeg har lavet så enkelt et fødselsdagskort.

Man tror nok ikke, at kortet har taget mange minutter at lave, men sandheden er, at det har taget et par timer fra ide til det færdige resultat. Mest fordi jeg ikke kunne beslutte mig for de allersidste detaljer. Jeg har brugt en maske for at markere en pæn "cirkel" af grene rundt om teksten. Jeg har farvelagt med vandfarve og ovenpå de grønne blade, er der lagt lidt Wink of Stella. De røde sten er rigtig smukke og lyser flot op på kortet. Som en lille finish på kortet har jeg afrundet de nederste hjørner og sat en helt enkelt, hvid snor omkring.


Jeg bliver mere og mere glad for CAS-stilen og især efter, at jeg har fået øje på mulighederne med stempler og vandfarver.

Jeg tilmelder kortet følgende udfordringer:
Less is More - Repetition 
Papirlosjen - Alt er Lov 

1000 tak fordi du kikkede herind.

Knus Jytte :) 

12 kommentarer:

 1. Helt enig, bare fordi det er et CAS kort, så er det absolut ikke altid super hurtigt at lave. Jeg kan sagtens bruge lang tid på at "bygge" det endelige resultat op.
  Super flot resultat! :)

  SvarSlet
 2. This is a classy and very attractive card. I love the repeated leaf flourish and the space left around the design which keeps it perfectly crisp and clean. Fab LIM entry!

  SvarSlet
 3. Det er et virkelig flot kort. Jeg syntes også godt om CAS stilen....og det kan sagtens tage lang tid! Jeg er også slem til at bruge laaang tid på at beslutte mig for de sidste eventuelle småting ;)

  SvarSlet
 4. Et enkelt og smukt kort.

  SvarSlet
 5. A lovely and elegant card with lots of yummy white space. The leaf is a great use of the repetition theme. Thank you so much for joining us at Less is More.
  Sharon xx

  SvarSlet
 6. Det er så lækkert et CAS kort , og som du siger tager det mange gange længere tid :-)

  God sommer til dig ,knus

  SvarSlet
 7. Great 'LIM' card, well done ;) Viv xx

  SvarSlet
 8. This is simple and absolutely gorgeous!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  SvarSlet
 9. Nydelig CAS- kort! Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring - alt er lov :)
  Klem fra DT-Synnøve

  SvarSlet
 10. Jeg skjønner godt du har brukt tid, å lage CAS kort er vanskelig. Nydelig er det, jobben du har gjord med bladene er virkelig flott - takk for at du deltar hos Papirlosjen - Anita

  SvarSlet
 11. Kjempeflott kort. Takk for at du deltar i Papirlosjen sin utfordring Alt er lov. DT Ovedia Therese

  SvarSlet
 12. Rent og pent kort. Tusen takk for at du deltok i Papirlosjen sin sommer utfordring. Klem DT-Elisabeth

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.