fredag den 12. august 2011

3 helt forskellige kort

Så er kortkassen ved at være klar til aflevering. Første besøg er om et par timer hos en meget kær veninde, som er fast kunde hos mig. Bagefter sender jeg kassen med min søster på job og når den vender hjem igen, så kommer de sidste kort på nettet (har fundet en lokal facebook gruppe med køb og salg for private).

De sidste 3 kort til kassen er meget forskellige:


Det første er et drengekort i helt enkelt stil. Indeni gemmer der sig også et lille dyremotiv.


Det næste er et hvidt embosset kort, som bagefter er farvelagt med 2 forskellige Distress inks, som er "blended" sammen. Stemplerne er fra Anjas Hobby. Farverne holdt meget sarte og feminine. Den lille, søde sløjfe har jeg købt af Pips og den smukke, gule blonde var en del af det, jeg fik i vintagevandrepakken. Den er så pyntet med liquid pearls, - og så måtte jeg også lige få plads til mit lille sommerhit i år: knapper... :o)


Sidste kort for i dag er et vintagekort. Dem har jeg stort set ikke lavet denne sommer, selvom jeg simpelthen elsker at lave dem. Var bare kørt lidt fast i det samme og trængte til at prøve noget nyt.

Efter at have været med i vintage-vandrepakkeleg og en tiltrængt pause fra stilen, er jeg igen klar til den gammelkendte stil.

Blonden er en ting fra vandrepakken, blomsterne delvist hjemmegjorte og den lille billet er fundet på Scrapsisters. Noget jeg elsker ved disse kort, er detaljerne og de mange materialer.

Sjovt så forskellige kort der denne gang er i kortkassen. Ligenu sidder jeg lidt blank for, hvad næste projekter skal være. Er ikke helt klar på at lave julekort endnu, men måske vil jeg prøve mig lidt i tags. Har set så mange smukke og er klart inspireret til selv at prøve.

På mandag er det hverdag igen. Ferie er dejligt, men hverdagen er nu heller ikke så ringe endda :o)

Rigtig god weekend og tak for kik og søde kommentarer.

7 kommentarer:

 1. Hvor er du flittig Jytte, det er tre dejlige kort, men det sidste vintagekort overskygger de to andre, det er bare så smukt, du overgår dig selv, jeg kan særligt godt lide at der ikke er flunsede kanter på, for det kan hurtig blive for meget, vintage stilen er jo ikke kun det lasede udtryk. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Rigtig søde kort. Jeg er jo mest til Vintage og dit er bare super flot.

  SvarSlet
 3. Smukke kort og rigtig god weekend til dig også.

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort - og meget forskellige.
  Det er virkelig sjovt med det miderste kort. Jeg har lavet et næsten magen til, og det har aldrig været på nettet. Pudsigt.
  Du er da skrap til vintage - også.

  Dejligt med trofaste kunder. Der har jeg det lidt sværere. I formiddags mødte jeg 3 af Cancerkorts kasser nede i byen......
  Sådan er det at bo nær Berit....

  God weekend.

  SvarSlet
 5. Hvor er de smukke på hver sin måde... kan rigtig godt li' den embossede:-)
  Ha en god søndag!!!

  SvarSlet
 6. wawwww hvor er de dog smukke alle sammen, 1000000 tak for inspiration Jytte.

  10000000 tak for at du deltager på Card and scraps udfordring

  ps, jeg linkede lige for dig, da det kun var billedet der var kommet med, håber det er ok?

  knusss

  SvarSlet
 7. Så flotte kort:)
  Tusen takk for at du deltar på Card and Scrap sin utfordring.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.