torsdag den 21. juni 2012

Genbrugsguf og andet selvforkælelse

Som mange af jer nok har fundet ud af, så er jeg lidt af en genbrugsfreak - især angående scrap. I dag tog jeg lidt tidligere fri i solskinnet og så gik der lidt shopamok i den :) Nej, det var faktisk rigtig billigt og jeg er glad for dagens indkøb.

Egentlig startede min shopping allerede omkring kl. 11, da jeg lige snuppede en halv times pause - og shoppede lidt i Hobbyboden. Ny, lækker die og en Dymo. Jaaaa ... lækkert!!

På vej hjem fra job fandt jeg den skønneste limegrønne sommerjakke - sat ned fra 1400 kr. til 500 kr. Den MÅTTE jeg bare eje :) I foråret måtte jeg med tungt hjerte sige farvel til min limegrønne skindjakke, som havde fået et eller andet rust-agtigt på sig og som bare ikke ville gå af. Så jeg har savnet lidt kulør på overtøjet lige siden. Jakken blev efterfølgende "godkendt" af min 22-årige søn, som ellers plejer at rynke på næsen af sin mors begejstring for tøj med farver :)

Shoppeturen gik så videre til byens 3 genbrugsbutikker og her fandt jeg en masse "guf".


Stof, mellemværk, blonder, gamle lyskranse med skønne, hvide blomster, lynlåse, tyl og lækre, gamle knapper. Her er til mange vintagekort, hjemmelavede blomster eller måske noget altered art. Jeg har efterhånden et helt pænt lager af alternative scrapmaterialer, så skal vist ha' sorteret og lagt fin på plads i weekenden.

Jeg fandt også denne krukke med noget meget fint glimmerværk i. Aner ikke hvad det er, men der står "Lancôme Paris" i bunden, så det er nok ikke oprindelig beregnet til scrap. Det ser bare så fint ud og jeg har tænkt mig at bruge det i midten på en håndlavet blomst eller som lidt glimmer på pynt.  


Alt i alt en skøn dag med selvforkælelse og lækre indkøb. Nu står der så rengøring på programmet i aften - og i morgen til koncert med Danser Med Drenge sammen med min søster. Det tegner til en god start på weekenden.

1000 tak fordi du kikkede forbi og 1000 tak for de søde kommentarer.

Knus Jytte :)

17 kommentarer:

 1. Ihh altså nogle skønne ting du har fundet. Du er bare god til at finde scrap-guld i genbrugsbutikken :)
  Og jeg ved jo godt at du mangler knapper, så det var godt du fandt lidt ;) hehe... God dag, og god koncert :)

  SvarSlet
 2. Sikke en masse lækre ting, du har fået shoppet.
  Genbrugsbutikkerne her i byen er ret "kedelige" og dyre, måske fordi det er en storby?
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. Lækre ting, du har fundet.
  God fornøjelse med danser med drenge. Sidst jeg var inde og høre dem, var det en fantastisk koncert!

  SvarSlet
 4. Lækre ting du har fået købt!!

  SvarSlet
 5. Nej hvor dejligt, den slags selvforkæelse syntes jeg også jeg trænger til, selv om det ikke er så længe siden sidst, god fornøjelse med koncerten. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Lækre indkøb du har gjort dig i dag. Har selv været på genbrugsjagt på Djursland i dag og fik 6 forskellige blonder min ½ m af hver og 3 forskellige farver silkebånd til 10 kr. for det hele. Sidste week end købte jeg en papirvogn med 20 hængemapper til 30 kr. på et loppemarked, så jeg elsker genbrugsforretninger.

  SvarSlet
 7. Lækre ting Frk. Jytte har fundet dér... mums... er sikker på du nok skal få produceret med dem i hus ;-) og du mangler jo også knapper.. ti hi...

  God fornøjelse med koncertet.. DMD er da for fede..

  SvarSlet
 8. Skønne ting - er ikke selv god til at gå i genbrugsbutikker - men er så heller ikke god til vintagekort - men det er du :)
  Lækkert med en ny jakke. Den vil vi også se :)

  SvarSlet
 9. Lyder som en dejlig dag - lidt a la min den anden dag..! :-) Og har da lige fået inspiration til hvad jeg skal kigge efter i gemmerne hs min mir, næste gang jeg er på besøg hos de gamle..!! :-D God dag..!

  SvarSlet
 10. Sikke da en masse genbrugsguf du har fundet, og en farverig jakke til en trediedel af prisen - skønt med sådan en indbringende dag :0)

  SvarSlet
 11. Også en tur hos Gitte, det er altid så hyggelig, jeg elsker den forretning, jeg bliver hel høj af at købe ting til at lave kort, så jeg ved lige hvordan du har det, god weekend. Hilsen Annette

  SvarSlet
 12. Jamen det lyder jo som en skøn dag.
  Sikke dejlige ting du har fået med hjem - både fra her og der.
  Godt jeg ikke bor i Odder. Jeg har ikke råd til at bo så tæt på en scrapbutik. Jeg mangler nemlig den brik i hjernen der står : "IKKE KØBE" på.....haha.
  God fornøjelse til koncerten.

  SvarSlet
 13. IIHH Jytte, hvor det dog dejligt at du endelig fik brugt lidt penge til scrap =D
  Du mangler jo, ALT =D
  Det ser godt ud, men hvorfor må vi ikke se din nye jakke =D
  Knus

  SvarSlet
 14. Det lyder til at du havde en dejlig dag.
  Lækre sager du fik købt.

  SvarSlet
 15. Skøn med en dag, hvor man bare synes man har fået så mange gode ting for få penge ;-). God fornøjelse med danser med drenge, knus

  SvarSlet
 16. Sikke en portion genbrugsguld! Jeg elsker også at gå i genbrug og finde alternative scrapting. Og sikke en masse lækkerier du har fundet dig. God fornøjelse med det hele.
  God weekend.
  Knus.

  SvarSlet
 17. Skønne ting du har fundet.
  God arbejdslyst
  God weekend

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.