lørdag den 19. maj 2012

Igen et par tags ..

Jeg er stadig forelsket i at lave tags - tror det er fordi, jeg bare nyder at lege på den meget lille plads, der er at gøre med. I går aftes fik jeg lavet det første her. Selve tagget er lavet på min "umulige" serie fra Echo Park med store prikker og striber. Jeg har brugt den mindst vilde side og "dæmpet" med andre papirer. Der kom også gang i rodeposen, som jeg altid har ved hånden. Den er fyldt med alt muligt, og jeg finder som regel altid lidt derfra til at pynte med.


I dag kom posten med en pakke fra Scraphouse. Deri bl.a. en SÅÅÅÅ lækker serie fra Pink Paislee. Jeg har købt både papirer og stempler i serien Spring Jubilee. Åh, det papir gør bare noget ved humøret. De skønneste glade farver, som jeg straks måtte lege med. Det er sjældent, at jeg sætter saksen i spritnye papirer, som stadig dufter af tryksværte, men de her papirer skreg efter at blive brugt. Det kom der så også et tag ud af.


Posten kom også med en dejlig pakke fra Lonnie, som jeg har byttet scrapsager med. Der var så mange fine ting deri og jeg glæder mig til at lege med det hele :) 1000 tak, søde Lonnie :)

Egentlig skulle jeg ha' været i haven, men det har bare ikke været havevejr her. Så jeg har hygget med og om de nye sager, som nu er lagt på plads og klar til nye eventyr.

1000 tak for kik og søde kommentarer. I gør det så hyggeligt, at blogge :)

Knus Jytte :)

10 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle flotte tags! Dejligt med nyt legetøj.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 2. Skønne tags i dejlige farver og med fine detaljer. Dejligt med en scrap pakke :-) Ha en god søndag, knus

  SvarSlet
 3. ejjj hvor er de søde, vild med det nederste ♥

  knusss

  SvarSlet
 4. Rigtig søde og fine tags.. Go' søndag..

  SvarSlet
 5. Lækre tags Jytte,, er helt vild med den første ... :) ..og scrappakke fra Lonnie det lyder sørme dejligt .. :D

  SvarSlet
 6. Ja, Jytte, det er kommentarene der gør det så hyggeligt at blogge, og for os som kikker og kommenterer er der meget inspiration at hente, jeg er også medst vild med det nederste kort. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. Rigtig flotte tags du har lavet...med søde detaljer! Især er jeg vild med det øverste ;-)

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.