søndag den 20. november 2011

Kort og julepynt ..

Efter næsten 3 måneder med julekort, er det dejligt at lave lidt andet også. Jeg er med i en fødselsdagsgruppe på Scrapsisters - egentlig starter gruppen først op fra januar 2012, men et par stykker af os er tyvstartet. Dette kort er lavet til Rikke, hvis blog du kan se her.


Det er et helt enkelt kort - holdt i grå, blå og gule nuancer.

I går var der Cybercrop hos Scrapsisters. Det var første gang, jeg deltog - og jeg hyggede mig bare rigtig meget. Fik prøvet nogle nye teknikker - noget mere vellykket end andet ;o)


Her var udfordringen at stemple med garn snurret rundt om en træklods. Jeg valgte at lave et lille 8x8 cm. kort og jeg har brugt acrylmaling til stempelfarve. Det er en rigtig fed teknik, som jeg vil bruge af og til fremover.

Så gik den weekend og snart er det advent. Jeg glæder mig til december måneds hygge - og har da også fundet lidt julepynt frem allerede. I år bliver det meget enkelt - mest i hvidt og sølv med enkelte "farveklatter" som små nisser og julekugler. Jeg har en julekugle som jeg har arvet fra min bedstemor. En smuk gammel kugle, som jeg husker på min bedsteforældres juletræ i min barndom. Den er hvid og pink - og den ser brandgodt ud mellem det hvide/sølv på dekorationsbakken. Kuglen er mit yndlingsjulepynt.Har du også noget julepynt, som du har arvet og elsker?

1000 tak for besøg og kommentarer.

Knus Jytte

 

11 kommentarer:

 1. To super skønne kort... den med knapperne er bare super skøn.

  Ha en god aften, knuss

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med dit kort i turkis og lime, en sjov teknik som giver ideer til meget mere !

  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 3. total lækre kort, og dekoration

  knussss

  SvarSlet
 4. Fine kort, og julepynt, du kan tro jeg har meget, i julemåneden vil jeg nok lægge lidt på bloggen. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 5. Lækker kort især det med knapperne, det var sjovt at være med hos SS i lørdags, super hyggeligt, brugte også en teknik med klodsen og gran, ret sjovt ; )
  Endnu har jeg ikke begyndt på julepynt, men adventskransen er da købt, så mangler jeg bare det sjove : )
  Lækker kugle, har bestemt også juleting som betyder meget, mon ikke det kommer lidt på bloggen i løbet af dec : )

  SvarSlet
 6. Dejligt kort med knapper, og sjovt med tråden som stempel.
  Jeg er ikke begyndt at jule endnu, da vi skal have udskiftet alle vores vinduer og vores hoveddør.
  Jeg har fra min mormor arvet nogle porclænsnisser (noget jeg ikke er vild med,ellers) de SKAL altid frem. Min mormor var meget glad for dem, og det er jeg efterhånden også blevet
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 7. Fine kort. Jeg synes det er en sjov idé, med at stemple med garn om en klods.
  Juleriet må vente lidt endnu her hos mig, for vi har lige mandens fødselsdag på fredag der skal overståes først, men derefter går det også løs, for det er jo 1. søndag i advent¨næste søndag, og med det følger jo den første gave fra kalenderen herinde - jubii.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle smukke kort! Dem må jeg have liftet :) Jeg er i gang med hovedrengøringen, så jeg med god samvittighed kan finde julepynten frem sidst på ugen :)

  SvarSlet
 9. Super flotte kort, jeg er special
  vild med det kort med knapper :)
  Jette

  SvarSlet
 10. Seje kort du fik lavet :) Det er bare så flot og specielt med stemplerne. Ja, jeg har masser af arvejulpynt som jeg elsker at sætte sammen med noget nyt :)

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.