onsdag den 14. juni 2017

Et sprælsk kort og en toplækker giveaway

Jeg er stadig hamrende STOLT over at være så heldig, at være blevet en (lille) del af designteamet hos Sizzix. Jeg er ikke med på det officielle designteam, men får tilsendt lækre dies, som jeg kan vil inspirere jer til at bruge. For ikke at der skal opstå misforståelser, vil jeg kalde min titel for "en del af inspirations-teamet".

Jeg har leget lidt med det fine lille framelits-sæt, nr. 661780.

Jeg har brugt den lille fra det søde trekant-sæt. Jeg har udstanset 12 af de små trekanter på et stykke baggrunds-karton. Derefter har jeg limet kartonen med de trekantede "huller" på min kortbase - og så har jeg udstanset 18 trekanter i stærke farver og placeret de 12 af dem i hullerne og resten er limet på som ekstra fyld på kortet.Teksten er stemplet på vellum og sat fast som et mavebælte rundt om kortets forside. Til slut har jeg pyntet med Nuvo drops i matchende farver. Kortet er langt fra min sædvanlige stil, men jeg er simpelthen vild med det. Tror jeg skal prøve samme teknik med andre dies.

Sizzix har den lækreste giveaway kørende og der 2 chancer for at vinde en Big Shot Plus og en bunke lækre dies. Måske bliver DU en af de heldige vindere ... det håber jeg.


Jeg tilmelder mit farveglade kort følgende udfordringer:
Time Out Challenges - Home Sweet Home
Deep Ocean Challenge - Die Cuts, Chipboards and/or Punches

1000 tak for at du kikkede herind - og husk lige at kikke ind og se om den giveaway ikke frister.

Knus Jytte.6 kommentarer:

 1. Super fedt kort Jytte - Der er lagt op til fest og farver. Skønt at se.
  Og endnu engang TILLYKKE med pladsen på DT-holdet hos Sizzix. Godt gået!
  Ha' en skøn dag.
  Kærlig hilsen Anette :)

  SvarSlet
 2. Stort til lykke Jytte. Jeg har fulgt dig fra dag 1 som scrapper, fordi du altid har deltaget. Både på Scrapsisters, scrapsisters 2.0 og Hobbyboden.
  Mange hilsner
  Hanne Gross (MosteH)

  SvarSlet
 3. Love this - the graphic nature and the bright colors combined.

  SvarSlet
 4. I love the bright colours and the graphic design of your card - this definitely makes my world brighter! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Jill

  SvarSlet
 5. This is soooooo coool!!!! Wow! You captured the colours from the inspiration photo and the bold black sentiment is perfect. Thank you for joining us at Time Out Challenges ! Jenny x

  SvarSlet
 6. Stort til lykke Jytte. Jeg har fulgt dig fra dag 1 som scrapper, fordi du altid har deltaget.

  ผลบอล

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.