torsdag den 6. marts 2014

Mine første ATCs ...

Så fik jeg også øje på de små ATC-kort og har meldt mig til ATC-swaps på Vivi's nystartede blog hertil.

ATC er en forkortelse af Artist Trading Card - og de laves i hele verden af en masse forskellige kunstnere. Kortet er lillebitte på bare 2 1⁄2 x 3 1⁄2 inches (64 mm × 89 mm) - og det er meningen, at kortene skal byttes med andre samlere af ATCs.  Det er rigtig sjovt, at udtrykke sig på så lidt plads. 

I dag har jeg modtaget mine første ATCs og efter at have beundret de små, fine mesterværker, er de nu puttet pænt i mappen, som jeg har lavet dertil. Utroligt så meget, man kan få ud af så lidt plads.

Mine første 6 kort kom til at se sådan ud. Temaet er "Paris".
Jeg har bl.a. brugt husblas til at dekorere kortene med. Det giver en sjov 3D-effekt.  

Efterfølgende har jeg så fundet ud af, at man egentlig ikke må have noget til at stikke udenfor kortet, hvis man skal følge reglerne helt. Det må jeg så huske til næste swap, som jeg har meldt mig til. Det nye tema er "Forårstegn" og jeg har da også allerede et par idéer til næste serie.

Knus Jytte :)

11 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte Jytte, og jeg kan se jeg fik et af de flotteste, (det nest sidste) det der med husblas gir en fin efekt, men jeg fatter ikke rigtig hvordan du får det til at sidde fast. knus morkaren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Karen. Husblassen har jeg limet på med glossy accent. Det kræver lidt tålmodighed, men giver også en lækker effekt.

   Slet
 2. ÅÅÅHH hvor er de fine, de minder mig om at jeg i gemmerne har nogle Pariser stempler som måske skulle frem i lyset ;O)))

  SvarSlet
 3. Flotte ATC kort du har lavet.

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er de bare flotte alle sammen. Jeg må indrømme, jeg ville aldrig kunne vælge et frem for et andet, for der er noget specielt ved dem alle sammen synes jeg. Super smukt arbejde.

  SvarSlet
 5. De er bare rigtig fine! Og jeg var så heldig at modtage det sidste, og det er bare superfint! Det ser virkelig godt ud med husblas.

  SvarSlet
 6. Fantastisk flotte ATC's...Whau!
  Effekten med husblads er da helt forrygende. Det skal da vist prøves af ;o).
  Ønsker dig den snarlig god weekend.
  Kh. Anette

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine allesammen. Måske man skulle give det et forsøg på et tidspunkt :)
  God weekend til dig.
  Her står den på pasning af Hobbygården - for jeg har sendt chefen til Convention - hihi. Så jeg får en skøn weekend med herlige kunder!

  Knus.

  SvarSlet
 8. You should definitely create more ATCs Jytte! If these are your first? Goodness, these are stunning!! Have a great weekend, Ira x
  Ira’s Crea Corner

  SvarSlet
 9. Wow så flotte atc'er! Fantastiske alle sammen!
  God helg :)
  klem Unni

  SvarSlet
 10. Super flotte alle og en

  God søndag til dig, knus

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.