onsdag den 18. juli 2012

Endnu en gang genbrugsguld

Jeg har igen været en runde i byens genbrugsbutikker efter lidt genbrugsguld. Som altid var der gevinst i form af skønt bling, knapper, manchetknapper, bæltespænde, lidt blonde, en rulle råhvidt bånd, et stykke stof, et par meter gardinbændel eller hvad det nu hedder - og en fin, lille flaske med kork om skruelåget. Jeg kunne nok have fundet mere, men tager bare en runde igen i næste uge.


Mette/Speedie anbefalede mig at kikke efter sko og tasker også - og hun har ret. Der sidder de skønneste sager på både sko og tasker, men jeg holdt mig nu til smånipserierne :)

Den lille flaske har jeg tænkt mig at dekorere med masser af lækre blonder, bånd og bling. 

På øverste billede ligger 2 små buketkort, som jeg har lavet. Dem tror jeg, at jeg vil lave flere af. Skønne småkort at pusle med.

I morgen skal jeg på venindebesøg og tror jeg pakker lidt kort til hende i stedet for en blomst. Hun er selv en kreasjæl, så jeg tror bestemt, hun vil blive glad for et par kort. Giver du også kort eller andre af dine kreaprojekter i værtinde/venindegaver?

Ha' en dejlig og kreativ dag - og 1000 tak fordi du lige smuttede forbi min blog.

Knus Jytte :)


16 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre genbrugssager du fik fat i. Jeg giver nogle gange en stak kort i værtindegave. :-)

  SvarSlet
 2. Rigtig søde kort og lækre ting du har fundet.
  God fornøjelse imorgen og forsat god onsdag.

  SvarSlet
 3. Ja, hjemmelavede krea gaver er altid rare at give og få. Blomsterkort er perfekte til at få brugt de mindste rester. Fine indkøb i genbrugen. Kh 10na

  SvarSlet
 4. Nej hvor dejlig et indkøb, jeg glæder mig til at se hvad du får ud af den lille søde flaske, jeg skal vist også snart på "skattejagt" man bliver jo bidt af det. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Lækre genbrugsfund! Det er altid spændende at se hvad man finder når man er på "rov"

  God aften til dig.

  Knus.

  SvarSlet
 6. Super lækre fund du har gjort dig, og de små kort er bare så søde.

  SvarSlet
 7. Super lækre fund - du igen har gjort

  SvarSlet
 8. den er bare lækker den røde kæde men også sommerfuglen... en fin høst så at sige...

  SvarSlet
 9. ihhh elsker osse at snuse rundt i genbrug. har faktisk været frivillig hjælp i en genbrugs i ...ja hold nu fast 12 år. men besluttede sidste år at stoppe. så nu shopper jeg der kun..spændende med din lille flaske den glæder jeg mig til at se ;O))

  SvarSlet
 10. Fine ting du går og finder.
  Egentlig burde du komme ud i vores garage lige nu, den er fyldt med genbrugsting...haha. Men ingen bling osv. Det er mest gammelt lor....siger min mand, men han har heller ikke sans for små sjove ting....

  SvarSlet
 11. Du har altså bare det i dig, du er super til at finde gode ting og på kortet får du det til at ligne en million. Det er en god ide at bruge kort som værtindegave :-)

  SvarSlet
 12. Hmmm...måske skulle man lette møllen og køre en tur til Slagelse. De har en del genbrugsbutikker...Det må være et "ferie-fortsæt" ;-)

  SvarSlet
 13. Ja der er jo ikke noget at sige til der skal sorteres og ryddes ud hjemme hos dig .. griner .- men det er da dejlige ting du har fundet dig ... måske jeg også skulle smutte en tur omkring de lokale brugt - pushere

  SvarSlet
 14. Så søde kort du har lavet og lækre ting du har fundet. God onsdag, knuss

  SvarSlet
 15. Super lække sager du har fundet:)

  SvarSlet
 16. Oi så mye fint du har funnet! Det er helt utrolig hva man kan bruke i denne hobbyen vår, og vi trenger slett ikke bare handle i scrappebutikker. Gleder meg til å se hvordan den lille flaska blir når du har pyntet den!
  Klem Unni

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.