fredag den 17. februar 2012

En dejlig fredag ..

Det har været en rigtig dejlig dag i dag .. Startede allerede i morges, da jeg kl. 7.30 stod på cyklen på vej til jobbet. Havde frygtet isglatte stier efter tøvejr og regn i går, men det var utrolig mildt og ikke snerten af frost, da jeg cyklede afsted. Lyst var det også, skønt solen ikke var fremme. En dejlig start på dagen.

Jeg blev for et par måneder siden valgt som arbejdsmiljørepræsentant på kontoret og i dag begyndte så "skoledagen" med det lovpligtige kursus. Jeg og min ene chef tog afsted i morges og det var vel sådan lidt uden de store forventninger til dagen. Vi har nemlig aldrig rigtig taget "arbejdsmiljø" med i dagligdagen, - og med et skift i ledelsen for et par år siden er det desværre gået slemt nedad bakke med det sociale og med gejsten i firmaet. Heldigvis har vi stadig en af de "gamle" ledere - og det var ham, jeg var på kursus med i dag.

Det fik en helt anden drejning, end jeg havde forestillet mig - og der kom noget virkelig positivt ud af det. Nu venter så 22 timers online kursus og opgaver der skal løses i fællesskab. Jeg føler, at vi er på rette spor nu - og har måske igen fået bare en gnist af lyst til at blive på min arbejdsplads. For hold da op, hvor har det været op ad bakke l æ n g e .. men tiderne gør jo, at man holder ud næsten uanset hvad .. jobs hænger jo ikke ligefrem på træerne for tiden.

Nå, det var en længere smøre om arbejdsdagens oplevelser, - nu til lidt kreativt. Jeg har et par meget nære og meget kære veninder, som fylder år samme dag. Vi er gamle klassekammerater fra folkeskolen, så de betyder noget ganske særligt for mig. De har fødselsdag på tirsdag og jeg har lavet 2 enkle kort til dem. Papiret er fra Riddersholm Design, det samme er den sarte lyserøde blonde og den smukke lyserøde swarovski crystal. De fine små perler på blomsterne, har jeg købt af Dorthe/Pips  , det søde stempel er fra Hobbyboden og er af Gittes eget design.

Det blev et lidt langt indlæg i dag - tak fordi i læste med hele vejen og 1000 tak for de dejlige kommentarer, som bare altid gør mig så glad. Ha' en skøn fredag aften allesammen.


Knus Jytte :)

13 kommentarer:

 1. Dejligt med kurset - for ja du har lydt trist over dit job længe - hvad laver du egentlig.
  Utrolig søde kort.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at læse at der er nogen der glædes ved små ting i hverdagen som at der ikke er glat og at der er lyst selv om solen ikke skinner.
  Skønne kort du har lavet til dine veninder. De kan da kun skabe glæde.

  God weekend. Rysse

  SvarSlet
 3. Jeps hvor har det været en dejlig dag. Slut med l....koder på bloggen =D
  Hvor lyder det dejligt, med jobbet, jeg håber da at det er den vej i kommer til at køre ad.
  Super søde kort Jytte, dejlige grønlige nuancer
  God weekend Knus Lonnie

  SvarSlet
 4. Virkelig smukke kort, lige min stil, om jeg så må sige ;0)
  Dejligt når man føler, at der sker en forandring af positiv art på jobbet, for man er der jo rigtig mange timer hver dag - og tiderne er jo ikke lige til jobskift.
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Det er jo skønt når tingene tager en drejning til noget positivt! Lækre kort du har lavet. God Weekend.
  Knus.

  SvarSlet
 6. Skønt du er optimist, og dine kort til veninderne er så smukke, må dine arbejds problemer snart være løst. knus morkaren.

  SvarSlet
 7. De sødeste kort du har lavet til veninderne.... og et prisværdigt hver du har påtaget dig.... det er flot syns jeg...

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig historie fra hverdagen. Så positivt. Mon ikke den slags kan smitte lidt af i firmaet !

  Og så kan jeg ikke se dine kort. Der er to små firkanter. Når jeg forstørrer op er skærmen bare sort.
  Så jeg gætter på, at det er to pæne kort....men jeg kan jo ikke vide det ! Men du plejer at lave fine kort, såååååå....

  Rigtig god weekend - håber solen skinner på dig og fuglene synger for dig.

  SvarSlet
 9. Irriterende med jobbet, håber glæden vender helt tilbage igen..

  sødt kort du har lavet :)

  fortsat god weeken søde :)

  SvarSlet
 10. Rigtig søde enkle kort, du har lavet.

  SvarSlet
 11. Dejligt at du fik en positiv oplevelse og at du har fået lysten tilbage, der er ikke noget værer, end at slæbe sig på job.
  Ej hvor er det kanon at du stadigvæk har kontakt med dine gamle skolekammerater:)
  Meget smukke kort, jeg ved faktisk ikke hvilket jeg skulle vælge, hvis jeg skulle vælge - men det skal jeg jo heller ikke:D
  God Lørdag:)

  SvarSlet
 12. Rigtig dejligt med en positiv oplevelse.
  Smukke kort du har lavet.

  SvarSlet
 13. Skønne kort og dejlige farver. Modtagerne bliver helt sikkert glade! God weekend.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.