mandag den 13. februar 2012

Back to Basic

... sådan lyder februars udfordring på Scrapsisters og jeg har lavet et lyserødt bidrag med de få midler, jeg fik til rådighed .. ingen sværte, ingen stempler, ingen bling ... kun et par knapper, lidt broderigarn og noget "twine" (som altså er tilladt, trods det er en up-to-date-ting). Faktisk er det 2 udfordringer i een, for jeg har ladet mig udfordre af en "med-søster", som også har bestemt form og farve på basiskortet. Jeg er VILD med de lyserøde farver - og faktisk var det rigtig sjovt at lave kortet her.


Jeg vil også vise jer et tag, som jeg har lavet i weekenden. Jeg har leget med stempler, distress-inks, glimmermist, krakelering og embossing. Hvor var det sjovt,  at se det "bare" tag forvandle sig på undervejs. Den sorte blomst har jeg selv lavet ud af et stykke sort satin, lidt glimmermist og en knap.


1000 tak for kik og søde kommentarer :)

Knus Jytte

14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et skønt kort - nærmest helt CAS.
  Elsker også dit tag - sådan noget har jeg slet ikke kreativiteten til.
  Sidder ligenu og er ved at lave Washitape udfordringen - og har så svært ved at få idéerne selv - er meget bedre til at lifte ;)

  SvarSlet
 2. Det kort er bare så flot i alt sin enkelthed, papir, det skønne billede og den smule pynt passer så godt sammen, og din tag, ja de to ting kunne vist ikke være mere forskellige, men den er flot og fantasifuld, og begge dele vidner og din kreativitet, du er dygtig Jytte. knus morkaren.

  SvarSlet
 3. Superlækkert tag du har lavet der, jeg elsker grønne farver.

  Knus

  SvarSlet
 4. Fint lyserødt kort, og din tag er jo skøn. Flot resultat af at "lege" med de forskellige ting =D Knus Lonnie

  SvarSlet
 5. Rigtig sødt enkelt kort du har lavet til udfordringen..
  Det nu en meget sjov udfordring :)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle smukke ting... Nu er jeg jo inde i en stime hvor jeg får lavet lidt kreativt, så måske jeg skulle se om jeg kan få lavet noget til den udfordring ;)

  SvarSlet
 7. Et rigtigt sødt kort og et lækkert tag... så fin en blomst.
  Ha en god dag, knuss

  SvarSlet
 8. Ja, mere forskelligt i stilen kan man vist ikke komme - men fint er det jo på hver sin måde.
  Held og lykke med udfordringen.

  SvarSlet
 9. ihh det tag er suPER skønt flot flot lavet. og det pink lyserødekort er lige mig very romantik ti hi...

  SvarSlet
 10. Tusind tak for det fine tag, da jeg så det første gang var jeg helt vildt med det og det var inden jeg modtog brevet fra dig, til swappen og at de så var mig der fik det. Det er jeg rigtig glad for :)

  SvarSlet
 11. Skønne ting du har lavet. Kortet er bare flot, selvom du er stærkt begranset. Tagen er virkelig flot, kanon farver der er sammensat:)

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.