lørdag den 14. januar 2012

Min lækre gevinst fra Riddersholm Design

Jeg vil lige vise jer min utrolig lækre gevinst fra Riddersholm Design, som jeg vandt ved deres julekortudfordring. Det er simpelthen en overskøn pakke - det er rent guf for både øjne, hænder og et bankende scraphjerte.

Serien Vintage Pink, serien Bello Pastello, smukke bånd, fine små tags og lækkert, lækkert bling.
Hvor er jeg bare glad for det hele.

De smukke swarowski krystaller skinner flottere end noget andet bling. Forskellen fra almindelig rhinstene er virkelig tydelig. Jeg er SOLGT !! Må vist forkæle mig selv med en månedspakke fra Riddersholm en gang i mellem.
Selvfølgelig har jeg været i gang med at bruge af godterne. Jeg havde et halvt ark fra Bello Pastello serien i mine gemmer - og det er blevet pyntet med en flacon købt i en genbrugsbutik og et smukt tag fra Pion Design.Sommerfuglene er af samme papir som selve kortet. Har punched sommerfuglene ud 2 og 2 og limet dem sammen. De er pyntet med de virkelig lækre swarowski krystaller, som var med i pakken. Billedet kan slet ikke gengive skønheden i dem. Bånd til sløjfe og de fine papirroser er også fra gevinsten.

Jeg glæder mig rigtig meget til at lege mere med de smukke papirer og det lækre pynt. Lyse, lette og feminine farver. Det er lige mig for tiden.

1000 tak for kik og søde kommentarer - og rigtig god weekend.

Knus Jytte :)

11 kommentarer:

 1. Sikke en lækker pakke du har vundet, kan godt forstå du ikke kunne vente med at tage den i brug (siger hende der ikke nænner at bruge løs af sine egne ting..... haha)
  Du må også have en rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Fantastisk lækker gevinst. Jeg har også vundet en af deres udfordringer. Og modtog også en superlækker og inspirerende gevinst i stil med din. Glæder mig til at se hvad du mere får lavet.
  KH 10na

  SvarSlet
 3. Sikke en lækker gevinst, Kan godt forstå du er glad. Rigtig flot kort du har lavet.
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med den dejlige gevinst, det er også lige mine farver, så du må i gang med at scrappe, (jeg har det som krebsen, har også lidt svært ved at tage de sidste nye gotter i brug)også god weekend til dig, knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Lækker gevinst stort tillykke : )
  Vildt flot kort og ja de swarowski krystaller er bare en kæmpe forskel, men må indrømme at jeg kun bruger dem, hvis det er noget meget specielt jeg laver, er bare for nærig ; )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 6. Wauw en masse lækkert legetøj, og selvfølgelig skal det da lige afprøves, supersødt kort ! Ha' en dejlig og hyggelig weekend..
  Knus Hjørdis

  SvarSlet
 7. Rigtig flot. Hvad er det for en sommerfuglepunch?

  SvarSlet
 8. Du havde ret, super lækker pakke. Der skal da scrappes, det er jeg ikke i tvivl om =D
  Meget sødt kort
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 9. Ej hvor er det bare en dejlig pakke. Ihhh savle savle...
  Kan godt forstå du ville i gang med at lege, og der kom jo et rigtig sødt kort ud af det også.
  Knuz Hille83

  SvarSlet
 10. Hold da op en lækker pakke!
  Flot kort, du har lavet med nogle af tingene.

  SvarSlet
 11. Sikke skønne kort du har lave Jytte, du er da så heldig at Connies søster bor i Odder ligesom dig, så hvis du vil med der op og scrappe når vi mødes hos hende. Så tager jeg dig gerne med. Jeg skal nok give lyd når der er hyggescrap. Kan du forsat have en god weekend.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.