torsdag den 19. januar 2012

Jeg vil så gerne blogge noget oftere ...

... men lyset eller rettere manglen på samme, gør det næsten umuligt at tage gode fotos. Så jeg prøver at samle lidt sammen, så jeg har bare lidt nyt at vise jer. Det er ikke fordi, jeg ikke får noget kreativt fra hånden, men har 3 kort færdige som er DT-projekter - og dem må jeg jo ikke vise jer endnu.

For et par uger siden fik jeg et mindre flip med at lave valentineskort. Har lige et enkelt tilbage, jeg kan vise jer. Det blev slet ikke så pyntet som jeg først havde tænkt, men i stedet sødt og enkelt.Blomsten er hjemmelavet, dog ikke af mig selv, men erhvervet i en vandrepakke. Det søde LOVE er fra en af mine julekalenderpakker og de fine udskårne blade er også fra en anden sød scrapper. LOVE har fået et lag Glossy Accents, så det giver lidt spil. Papiret med xoxo og hjertepapiret er fra min gevinst på OSH-bloggen - det er fra My Minds Eye, "Love Me". Jeg er sååå forelsket i de super søde papirer.

Januar har været dyr, men dejlig. Jeg har shoppet igennem i en masse dejlige scrapbutikker. Åh, hvor har jeg fået mange lækkerier. Tror jeg må forsøge at holde en handlefri februar, for jeg glæder mig bare SÅ meget til at deltage i Scrap i det Jyske den 3/3. Det er min første convention - og jeg håber sådan på, at butikkerne vil være fyldt med lækre nyheder og gode tilbud.

1000 tak for kik og søde kommentarer allesammen :)

Knus Jytte :)


14 kommentarer:

 1. Ja, men det er da også sødt, jeg kan ikke lade være med at more mig lidt, for næsten alt du har brugt til det kort har du fået et eller andet sted, samtidig fortæller du hvor meget du har handlet i januar (det samme her)god scrappelyst.
  knus morkaren.

  SvarSlet
 2. Ja, det er jo næsten et gratis kort, men ikke mindre sødt af den grund.
  Tror du virkelig, at du kan holde en handlefri februar med Gitte lige ved døren? Jeg tror ikke, jeg kunne ;0)
  Jeg glæder mig også til Scrap i det jyske, som også er min første gang med siddeplads - håber vi ses den 3. marts.

  SvarSlet
 3. Et lækkert Valentine kort, blomster og det hele !
  Knus Hjørdis

  SvarSlet
 4. Rigtig rigtig sødt valentinskort.
  Hvad er en vandrepakke - hvordan foregår det?

  SvarSlet
 5. Du laver så søde kort.....
  Jeg læste lige de andre kommentarer, og det er også første gang jeg skal til Scrap i det Jyske med siddeplads - jeg glæder mig rigtig meget.
  Håber at hilse på nogen af jer....

  SvarSlet
 6. Det er da sødt og enkelt, det valetinskort. Ja, pas endelig på, med at få brugt for mange penge, inden convention. Når jeg har været til SAM, har det været den dejligste luxus, at have masser af penge med =D
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 7. Smukt valentinskort. Smuk blomst.

  SvarSlet
 8. Dit kort er bare så smukt. Og den enkle, fine stil er tit det sværeste at lave. Men du gjorde det så flot.

  Ja, udsalget har været hårdt økonimisk - og pladsmæssigt. Lige nu tror jeg overhovedet ikke jeg mangler noget - Det gjorde jeg heller ikke før udsalget...haha.

  Det lyder spændende med Scrap i det Jyske. Hvis det er som Convention på Fyn, så vil du undre dig over hvor hurtigt en dag kan gå, og hvor ufattelig træt man kan blive. Man tror det er løgn, som de få timer kan udmatte en. Men man er helt høj bagefter - så glæd dig.

  SvarSlet
 9. Super flot kort, Glossy Accents er bare genialt.
  Hav en rigtig god weekend ◕‿◕

  SvarSlet
 10. Dit kort er supersødt. Smuk hjemmelavet blomst. Jeg tror også min Februar skal være scrapkøbsfri - lige borset fra månedspakken jo :) - Vi ser jo snart det ene af dine DT kort ... i morgen... heheee...
  God Weekend.
  Knus

  SvarSlet
 11. Jeg er vild med dit enkle kort. Og ja, sødt papir.
  Jeg har også snoldet lidt...meget; ) Meeeen jeg skal da også lige forbi ScrapNDream i feb. Så jeg kommer sikkert også til at snolde lidt mere..
  God weekend.

  SvarSlet
 12. Rigtig dejligt/varmt kort:)
  Det bliver en lang februar mdr at kommer igennem, tror du ikk:/ men så kan du jo glæde dig over alt det du har købt og til marts:)))
  God lørdag

  SvarSlet
 13. Jeg synes det er et meget smukt og enkelt kort... en fin blomst og en lækker tekst.
  Glæd dig til Scrap i det Jyske... det er så hyggeligt og som Aka siger , flyver dagen afsted. Nu skal vi huske at aftale et mødested, for jeg kommer også :-)
  Håber du havde en god tur, knuss

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.