lørdag den 28. januar 2012

Inspiration ...

... hvor kommer den fra?
Jeg henter inspiration hos andre scrappere, blogs og Pinterest, men også i mine egne sager. F.eks. har jeg samlet en kasse med en masse til vintagescrap, og den vil jeg vise jer i dag. Jeg elsker vintage- og shabby chic og jeg får da helt lyst til at lege med sagerne, efter at ha' taget fotos. Hvor får du inspiration fra?Ja, det er en dejlig kasse, ikke? Nu vil jeg lave en kande te og så bare hygge med te og scrap. Håber også i derude får en skøn og kreativ weekend.

1000 tak for kik og kommentarer. 
Knus Jytte :)


14 kommentarer:

 1. Lækre sager du der har gemt... glæder mig til at se hvad der kommer ud af det.
  Jeg henter meget inspiration ved udfordringer, som sætter noget i gang i mit hoved;-) og bliver også meget inspireret af andre scrappere
  Ha en rigtig god weekend, knuss

  SvarSlet
 2. Det var nogle dejlige ting, du har fået samlet sammen.
  Som regel har jeg 117 ideer i mit hoved, så der er lidt at tage af...hihi. Men nogen gange, især når det virkelige liv fylder lidt rigeligt, så er jeg totalt tom for ideer.
  Så kigger jeg rundt på tilfældige blogge - og så kommer jeg i gang. Det mest mærkelige er så, at det jeg ender med, overhovedet ikke ligner det jeg liftede ! Virkelig underligt. Og sjovt.
  Nogen gange kan jeg være flere dage om et simpelt kort, og andre gange kan jeg lave en hel stribe kort efter hinanden. Fra vintage til CAS. Og spørg ikke hvor det kommer fra !
  God scrappe-hyggedag til dig.

  SvarSlet
 3. Te???? Det lyder slet ikke hyggeligt .. thihi... :)
  Din Vintagekasse ser spændende ud - den må du da gerne sende til Billund :) .
  Jeg henter inspiration mange steder. For det første har jeg nogle absolut favorit designere, de er altid en stor inspiration. Så er der Pinterest der jo bugner af ideer. Jeg snuser rundt på mange blogge og er medlem på en del forum/gallerier. Og så kommer inspirationen ofte med "opgaven" man får synes jeg. Og så elsker jeg udfordringer, de får mig ofte til at lave noget jeg ellers ikke ville, f. eks. bruge farver jeg ellers ville gå langt udenom. Og bla bla bla....
  God weekend til dig!
  Knus.

  SvarSlet
 4. Det er en usandsynlig skøn kasse du der har ! Inspiration henter jeg mange steder fra, bl.a. blogning og surfer en del rundt, lige som Pinterest og youtube også er en stor kilde for mig, men det kan også være farver jeg lader mig inspirere af og alt efter mit humør ! Glæder mig til at se hvad du får gjort, og hyggelig weekend til dig !
  Knus Hjørdis :0)

  SvarSlet
 5. Nej for en dejlig kasse, sådan en burde jeg lave, i stedet for heletiden at skulle op og lede efter "et eller andet" jeg ved ikke rigtig, men jeg mener at kunne genkende noget blonde, dejligt det er endt hos dig, så bliver det til noget smukt. knus morkaren.

  SvarSlet
 6. Jeg finder også meget inspiration, ved at kigge blogge. You tube og pinterest, er noget der giver inspiration.Årstiderne er også stor inspiration, når det som snart =D bliver forår med dejlige klare farver. Men din kasse kunne også sætte gang i tingene =D
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 7. Så mye lekkert!
  Jeg finner inspirasjon overalt:) Hjemme, i naturen og via blogger på nettet.
  Ha en fortsatt fin helg, klem:)

  SvarSlet
 8. Ja man får da helt lyst og hoppe ned i kassen,,,,Hmm jamen jeg henter inspiration i hverdagen, reklamer, naturen, hvad mine børn bringer hjem, blogrundfart osv.

  Anja

  SvarSlet
 9. Dejlig kasse du har der.
  Jeg får ideer alle vegne fra, tit er det en ubetydelig ting jeg lige falder over, der blir' til noget helt andet. Lavede fx et minialbum i efteråret som var inspireret af en bunke blade i haven....

  SvarSlet
 10. Dejligt med en kasse fyldt med inspiration - så kan du jo blot åbne den, hver gang du trænger ;)
  Jeg må give alle I andre medhold - inspiration samles mest på rundfart på nettet, men også af helt andre ting i hverdagen, og sidst men ikke mindst af mine scrapsager, som helst skal stå, så jeg kan se det hele.
  Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 11. Det ser da også for lækkert ud!
  Jeg har opdaget at jeg bliver meget inspireret på mine blog-runder, jeg har lige haft en periode hvor jeg ingen ideer havde, og hvor jeg ikke læste blogs, men da jeg så begyndte at læse blogs igen kom der gang i det.
  Konklusionen må være, at jeg underbevidst lagrer nogle ideer, for det er sjældent bevidst.

  SvarSlet
 12. Sikke en lækker kasse med super skønne ting du lige har lavet der : )
  Jeg finder inspiration næsten alle steder ; ) men tit kommer ideerne til mig når jeg ser papiret, eller noget pynt.
  Her snakker jeg kun om kort tihi..... Lo'er har jeg ikke lavet så mange af endnu, så da skal jeg kigge rundt omkring for at ideer kommer ; )
  Rigti god aften

  SvarSlet
 13. Rigitge skønne sager du har i din kasse:)kan godt forstå du skal hygge med te og scrap. Jeg får min inspiration her inde på scrapsisters, fra din og de andres side, tak:D

  SvarSlet
 14. Sikke en lækker kasse du der har. Jeg finder mest inspiration når jeg sidder med papirerne i hånden. Og selvfølgelig på alle de lækre blogge,og scrapsisters.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.