mandag den 19. december 2011

Endnu et julekort...

... til Riddersholm Designs julekonkurrence. Denne gang et vinterkort i isblåt og hvidt.

Tror der er et enkelt kort tilbage i konkurrencen og det skal jeg selvfølgelig også ha' med,

Nu er det officielt. Jeg er det næste halve år med på kort-designer teamet på Twisted Sketches. En mulighed som jeg vel ikke helt troede på, men tog chancen da den bød sig - og blev valgt. Derfor har jeg også besluttet, at jeg lige vil "falde til" her, inden jeg søger flere DT-jobs. Jeg er i forvejen DT'er på Card and Scrap og moderator på Scrapsisters - og det er vist rigeligt med scrap-jobs for mig ligenu.

Jeg har planer om at lave lidt kort til både Cancerkort og OSH også - og hvis bare jeg havde mere tid, ville jeg kaste mig ud i mange flere spændende scrap-udfordringer. Desværre har døgnet kun 24 timer, så man må jo vælge.

I går havde jeg besøg af en skøn veninde. Hun er en rigtig kreapige, som jeg selv, så hun og jeg forstår hinandens lidenskab for vores hobbies. Susannes passion er glaskunst. Hun underviser på et af vores plejehjem her i Odder, så de ældre får lov at hygge sig med både glaskunst og porcelænsmaling med hende. Susanne havde disse fine julesager med til mig. De skal helt sikkert pryde mit juletræ i år. Jeg synes, de er rigtig søde - og hvad er mere skønt end en håndlavet venindegave. Hun og jeg er blevet enige om at tage på et par julemarkeder med vores ting næste år. Det bliver hyggeligt.


1000 tak for kik og søde kommentarer :)
Knus Jytte :)

8 kommentarer:

 1. Dit kort er (som altid) sk*** sødt, og det glaspynt ligner slik ser delikat ud, og ja Jytte, du har da ørene i maskinen for tiden, glem nu ikke at lave noget til dig selv, og hyg dig med hobbyen.
  juleknus morkaren.

  SvarSlet
 2. Rigtig sødt kort. Held og lykke med udfordringen.
  Tillykke med `jobbet`

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dit nye DT job... men som du selv siger, tror jeg heller ikke man skal være med i for mange dt team. Det skal jo gerne være sjov og ikke et pres. Et super sødt kort du har lavet til den sidste udfordring ( tror mín kommer på idag:-) ). Søde glas figurer fra din veninde...lyder hyggeligt med et julemarked.
  Ha en god 20. december

  SvarSlet
 4. TILLYKKE med dit nye job. Det er flot.
  Og du har da slet ikke tid til dit lønnede job, du kunne jo nok scrappe 37 timer om ugen....men det kan du jo nok ikke leve af - tværtimod.....hihi
  Men jeg kan godt forstå dig, for du er så kreativ. Som nu dette kort. Så fint igen.

  SvarSlet
 5. Flot kort, du har lavet til udfordringen. Tillykke med jobbet. Jamen søde Jytte, du skal jo bare have et par ekstra hænder. Så er alle dine jobs besat =D
  Sikke nole fine ting din veninde har lavet til dig
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 6. Sødt julekort og flot med den store snekrystal. held og lykke i konkurrencen

  SvarSlet
 7. Ja rigtig flot kort - og hold da op mange steder du skal lave ting for - hvordan får du dog tid :-)
  Også rigtig søde glasting.

  SvarSlet
 8. Så blev det dagen! Jeg vil ønske dig og din Familie en Rigtig Glædelig Jul.
  Knus

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.