lørdag den 12. november 2011

Julekort-kurus

Jeg er på online-kursus for første gang - og hvilken fornøjelse :)
Hos Creative Publishing er jeg sammen med en masse andre piger i gang med julekort-kursus.

Hver dag får vi en ny lektion med et flot julekort. Fine vejledninger og masser af fif til nye teknikker og små, lækre detaljer. Jeg er ovenud begejstret - og så har kurset kun kostet 49 kr. 12 lækre designs .. det er helt vildt :)

Her får i de første 5 kort:

1. dag
Distressing, stempler, embossing - en hyggelig start med gyldne, varme farver.

2. dag
Denne opgave var sværere, da jeg stort set ikke havde de materialer, der skulle bruges. Måtte improvisere og finde alternative materialer. Snowmarkeren havde jeg dog - og fandt ud af, at den ikke er helt let at bruge, men at den gir' en rigtig god effekt til kortet.

3. dag
3. dag bød på et helt vidunderligt kort. Jeg har altid beundret de smukke syninger på kort, men aldrig prøvet selv før nu. Det er bare rigtig hyggeligt og helt sikkert en teknik, som jævnligt vil kunne ses på mine kort fremover. Dette kort har bare så mange lækre detaljer og jeg har en utrolig lyst til bare at røre ved det. Kender i det? Af de 5 kort, som vi indtil nu har lavet - er det her en favorit.

4.dag
Her igen et total lækkert kort. Masser af distressing, stempler, maling, embossing. Egentlig var jeg ikke rigtig i humør til at lave kort i torsdags, men skulle da lige bare begynde på det. Hi .. før jeg fik set mig om, var jeg grebet af det - og kortet blev færdigt halvsent torsdag aften.

5. kort
Fredags-kortet blev holdt i rødt og hvídt og en varm distressing til at give dybde til kortet. Mønsteret på papiret er lavet med et stort baggrundsstempel. Detaljen med at sy på blonden, vil jeg helt sikkert bruge igen.

Nu venter så det 6. kort - og det ser ud til at være en temmelig stor udfordring. Godt det er weekend, så der er tid til at lege med det.

1000 tak fordi du kikkede forbi og 1000 tak for de dejlige kommentarer, som altid gør mig så glad.

Rigtig god weekend. 


10 kommentarer:

 1. Super skønne kort du allerede har lavet. Jeg synes også, det er et lækkert kursus med en masse nye input ;-)

  God weekend, knuss

  SvarSlet
 2. Ja, det er smukke kort du har lavet - indtil nu. Og sjovt så forskellige vores kort bliver, afhængig af hvad vi har af ting i skufferne.
  Men det 6. kort er faktisk ikke svært, når man lige har fanget fidusen...! Jeg har lavet flere af den type - og det er lige så sjovt som resten af kursus-kortene.
  Jeg er helt hooked på det kursus lige fra morgenstunden. Men når der er gået 12 dage, trænger vi måske også til at tænke på andet...
  Vi ses derovre på CP.

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte kort. Jeg glæder mig til at komme igang med kurset.

  SvarSlet
 4. Hold da op nogle fine kort - bare det at følge jer kursister er spændende - og sikke forskellige kortene bliver.

  SvarSlet
 5. Ja, kortene er flotte, og kursus er meget spændende, men også meget udfordrende. Jeg tror jeg har fået flere grå hår, efter jeg er startet på det kursus =D
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 6. Sikken en masse flotte kort du blogger på en gang, det er sjovt så forskelligt de bliver alt efter hvem der har lavet dem. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 7. Super flotte kort du har lavet, dem alle sammen : )
  Det er meget interessant at følge jer der er på kursus, det er vildt så forskellige kort der bliver lavet : )
  Ville gerne selv havde været med, men jeg har bare ikke tiden, den løber bare løbsk i denne tid synes jeg : )
  Så er det dejligt at kunne følge jer : )

  SvarSlet
 8. Sikke nogle søde kort :-)! Dejligt at se, hvordan du har brugt alle de forskellige tekniker ;-).

  SvarSlet
 9. Smukke, smukke kort - det er virkelig sjovt at følge med på de forskellige blogs, og se alle jeres forskellige, men meget flotte kort. Det er virkelig god inspiration :o)

  Forsat god weekend!

  SvarSlet
 10. Hvor har du bare mange detaljer med.. Rigtig smukke kort...!!

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.