torsdag den 8. september 2011

Masser af scrap - nyt og gammelt, vundet og købt ...

Som de fleste scrappere elsker jeg nye legesager. Denne uge har posten været her med pakker 2 gange ;o)

I går en skøn pakke fra www.anjashobby.dk

Jeg handler tit hos Anja og hver gang er det en fornøjelse. Denne gang var det de smukke julestempler, jeg bare måtte eje, men ups .. så var der pludselig lidt andet der også fristede. De lækre baubles fra Prima er bare så fine ... fortryder at jeg ikke snuppede en ekstra pakke. Nå, men kan se, der er nye varer i butikken igen i dag, så ... måske jeg fristes igen ;o)

Jeg er igen med i et par vandrepakker - den ene med vintageting. Det går lidt sport i at rende rundt i byens genbrugsbutikker og finde vintage-lækkerier. I går fik jeg en god høst for bare 40 kr.


Blonder, bånd, feston, garn og knapper. Bemærk de fine, gamle trådtrisser af pap. De er bare så fine.. Posen med knapper vejer mere end 400 g. Den ferskenfarvede blonde er købt på QXL - alt det andet fundet på 10 minutter i en genbrugsbutik.

I dag var der sørme også pakke til mig. Min gevinst fra www.scrapidetjyske.dk Wow, siger jeg bare!! Det er totalt lækre sager !!


Her er både virkelig lækkert papir, 3 glimmermists, smukke bånd, fine stempler, lækkert bling og 3 dies (hmmm ... men jeg har jo ingen Big Shot !! - endnu... ). Der oveni skal lægges 2 billetter til Scrap i det Jyske, 3. marts 2012. Har inviteret en kær veninde - og håber at møde nogen af mine søde scrapsøstre også den dag. Glæder mig allerede.

Nu vil jeg kikke og ae de dejlige sager .. og måske lade mig friste lidt mere hos Anja :o)

Rigtig god aften og 1000 tak for kik og kommentarer.


8 kommentarer:

 1. Sikken en dejlig "høst" du der har fået Jytte, det er nu rigtig der er en forventningens glæde når ham Per dukker op ved gadedøren. v.h. morkaren.

  SvarSlet
 2. Hold da op sikke lækkerier du har købt og vundet ◕‿◕
  Kan godt forstå du er glad for at handle hos Anja, det er jeg også -‿◕

  SvarSlet
 3. Tillykke med din lækre gevinst - det var da ikke så dårligt :o) Og det er jo næsten også en gevinst du fik i genbrugsbiksene i går - jeg ka rigtig godt lide de der papdimser med bånd og tråd på - de er da fede! Og Anja har VILDT mange lækre ting i sin butik!

  SvarSlet
 4. Tillykke med alt det nye legetøj. Godt ser det ud. Din myre må da gerne komme hjem, og lege med min big shot =D
  Knus Lonnie

  SvarSlet
 5. awww Jytte fede sager, ja skønt med nyt..og se nu at komme igang med dine tapet bøger det hele kan jo ikke gå op i bunny og Mind eye...griner..glæder mig til at se resultatet..tak for din søde kommentar hos mig

  SvarSlet
 6. Hov hov kan du være i scrapværelset for bare nye sager, ellers sender du bare vider til mig :o) SUPER lækre sager du har fået og de baubles er vildt skønne, jeg har en pakke og tænkte præcis det samme som dig da jeg fik dem, hvorfor tog jeg kun 1... God weekend og god fornøjelse med de nye sager

  SvarSlet
 7. Det var da fantastisk som du får ting og sager ind ad døren! :D ..men til gengæld nogen skønne ting du har fået dig - og det ER jo skønt at få nyt legetøj ind imellem ;)

  SvarSlet
 8. Ej du er god til at finde lækre ting i genbrug, syntes ikke de har så meget i den lokale genbrug hos os eller er jeg måske bare for langsom:-(
  Jamen Jytte hvordan kan du da leve uden en big shot..

  Mvh Anja J

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.