lørdag den 9. juli 2011

Kortkrise, oprydning og vandrepakke ..

Jeg har ikke fået lavet ret meget kreativt den sidste månedstid.
Det har knebet lidt med overskud/lyst til at lave kort - har vist en lille "kortkrise" lige for tiden.

I stedet for har jeg valgt at lave småscrapperier, få ryddet op i scrapsagerne og få hentet ny inspiration på nettet. Til jer der endnu ikke har prøvet Pinterest, kan jeg varmt anbefale det - man skal inviteres derind, og hvis nogen får lyst, så smid en kommentar - så skal jeg gerne invitere :-)

Tror jeg i min kortkrise vil forsøge at ændre "stil". Har kørt meget i den samme rille mht. kort - og vil egentlig gerne prøve lidt nyt. Så jeg glæder mig over at have tid her i sommerferien til at lege og hygge mig med scrapperier :-)

Jeg har startet en vandrepakke med scrapsager, som nu ligger klar til afsendelse.
Det er en rigtig god måde, at komme igennem sine ting på .. fandt da ud af, hvor meget jeg i grunden har ... og hvor lidt af det jeg egentlig bruger.

Glæder mig rigtig meget til at se, hvordan pakkes modtages af pigerne og glæder mig også viiildt til at modtage den igen - selvom der kan gå op mod 10-11 uger, før den er hos mig igen.

Her kan i se et par små tags, jeg har lavet
Her ses forsiden

og her er bagsiden.


5 kommentarer:

 1. Hvor er de søde... Især det blå. Blå er lige mig ;)
  Er så Glad for at være med i den vandrepakke... Det er næsten som juleaften.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare nogle søde tags du har fået lavet.. er vild med det blå specielt også teksten bagpå det ser godt ud:)

  Er så spændt på det med vandrepakken, håber når den ender hos dig at du ender med en masse nye spændene ting du kan få glæde af og finde nye scrap ideér med :)

  SvarSlet
 3. Såå søde og sommerlige tag's. Ha en dejlig søndag!!!

  SvarSlet
 4. De tags er bare rigtig søde.

  SvarSlet
 5. Nuttede små tags. Så dit spørgsmål på SS og jeps kender det godt - men ville da lige give dig et link til www.operationskrivhjem.dk hvor vi har et KÆMPE galleri med skønne kort som du helt sikkert ikke kan undgå at blive inspireret af. Især når du ønsker at ændre din stil - her er så mange forskellige slags. God fornøjelse og god sommer.

  SvarSlet

1000 tak fordi du giver dig tid til at lægge en kommentar.
Det betyder meget for mig.